Zaloguj się do Access Alpha AI Platform
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do spersonalizowanego workspace i wszystkich zasobów z jednego, uproszczonego centrum.
Nowy w Alpha AI Platform
Utwórz profil w Alpha AI Platform
Nowi goście mogą przejść do strony Rejestracji, aby rozpocząć tworzenie swojego profilu Alpha AI Platform i odkrywać dostępne zasoby.
RozpocznijCo się dzieje po zalogowaniu do Alpha AI Platform
Alpha AI Platform jest zaprojektowana, aby zapewnić płynne, wydajne doświadczenia. Poniżej znajdziesz, czego możesz się spodziewać po wysłaniu szybkiego formularza na tej stronie.
Wznów tam, gdzie przerwałeś
Powracający użytkownicy kontynuują dokładnie tam, gdzie skończyli. Twoje postępy są bezpiecznie zapisane, więc nie musisz powtarzać kroków.
Dostosowany pulpit nawigacyjny
Po zalogowaniu, Twój portal dostosowuje się do wybranych przez Ciebie tematów, zapewniając skoncentrowane, istotne doświadczenie.
Bezpieczny i niezawodny dostęp
Nowoczesne zabezpieczenia chronią Twoje dane. Twoje informacje są używane wyłącznie w celu świadczenia usługi i nie są udostępniane osobom trzecim.
Najczęściej zadawane pytania
Jak się zalogować do mojego konta?
Wypełnij szybki formularz na tej stronie, aby potwierdzić swoje dane. Po przesłaniu, Alpha AI Platform poprowadzi Cię do kolejnego kroku.
Nie mogę uzyskać dostępu do mojego konta — co powinienem zrobić?
Ponownie wyślij formularz na tej stronie z tym samym emailem użytym początkowo. Nasz zespół pomoże Ci odzyskać dostęp do konta.
Czy muszę tworzyć konto za każdym razem, gdy odwiedzam?
Wcale nie. Jeśli Twoje konto istnieje, powrót jest tak prosty, jak potwierdzenie swoich danych na tej stronie.
Czy logowanie wiąże się z opłatami?
Dostęp do tej strony jest bezpłatny. Opłaty za konkretne usługi będą jasno komunikowane z wyprzedzeniem.
Jak chronione są moje dane osobowe?
Alpha AI Platform stosuje nowoczesne praktyki bezpieczeństwa i wykorzystuje dane wyłącznie do świadczenia usługi. Zobacz Politykę Prywatności po szczegóły.
Czy mogę zaktualizować swoje dane kontaktowe później?
Oczywiście. Po aktywacji konta, możesz zaktualizować swoje dane kontaktowe w dowolnym momencie, przesyłając ponownie krótki formularz z zaktualizowanymi informacjami.